Agit d.o.o. dobitnik nagrade "Brand Leader Award"

U Beogradu je 5. travnja 2017., održana 4. Biznis konferencija „Transport i logistika Jugoistočne Europe i Dunavske regije – TIL 2017“. 

Cilj konferencije bio je nastavak započetih dijaloga, razmjena ideja , znanja i iskustava s ciljem pronalaska optimalnih poslovnih rješenja za održivi razvoj transportne i logističke infrastrukture kao ključnog faktora ekonomskog napretka zemalja jugoistočne Europe i dunavske regije.
Na konferenciji u Beogradu, koja je okupila više od  400 sudionika, sudjelovali su visoki predstavnici relevantnih državnih institucija i strukovnih udruženja iz zemalja jugoistočne Europe i dunavske regije, EU-a, Turske, Rusije; međunarodni stručnjaci iz područja špedicije, logistike, cestovnog, željezničkog, zračnog te vodnog prometa te korisnici usluga iz tog područja. Organizirano je niz B2B sastanaka između potencijalnih partnera s ciljem pronalaženja optimalnih poslovnih modela za kvalitetno i trajno povezivanje u zajedničkim poslovnim misijama.

Tim povodom tvrtki Agit d.o.o dodijeljena nagrada „Brand Leader Award“ kao lideru u regiji jugoistočne Europe u organizaciji i operativnoj izvrsnosti u području željezničkog prijevoza generalnog tereta i intermodalnih jedinica. Nagrada je od izuzetnog značaja za pozicioniranje Agita na domaćem i regionalnom tržištu.

Nagradu je u ime Agita d.o.o. primio direktor Gordan Žurga te je u svom govoru istaknuo: „Zahvaljujem našem vlasnik HŽ Cargu, našoj transportnoj snazi te kolegama i zaposlenicima Agita Zagreb kao i zaposlenicima i kolegama iz tvrtki kćeri Agit 2008  iz Beograda te Agit BiH, Sarajevo, koji su svojim trudom, znanjem i  zalaganjem učinili i čine sve da sam dvije godine zaredom, 2016. i 2017., ovdje i primam ovu nagradu. Zahvaljujem našim korisnicima i partnerima koji su nam svih ovih godina ukazali povjerenje u organizaciji prijevoza. Kao što i naš slogan kaže i ubuduće će Vaš teret biti naš posao." 

Nagrada "Brand Leader Award“ dodjeljuje se već deset godina na osnovu niza standardiziranih kriterija koji podrazumijevaju inovativnost te visok stupanj tržišne prepoznatljivosti. Nagrada se dodjeljuje s ciljem afirmacije najistaknutijih kompanija, institucija te pojedinaca koji kontinuiranim pozitivnim razvojem i inovativnim strategijama postavljaju više standarde i unapređuju tržište te doprinose razvitku gospodarstva i kreiranju konkurentnog tržišnog imidža regije.